Lessen


Voor iedereen

Ik geef les in een lichte en sfeervolle praktijkruimte nabij het centrum van Alkmaar. Je speelt daar op de mooie vleugel of piano.


De lessen worden op maat gegeven, passend bij de leerling en het moment, en in een ontspannen sfeer. Naast aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, muzikaliteit en een ontspannen techniek spelen het eigen tempo en de muzikale voorkeuren van de leerling, overleg en plezier een belangrijke rol.


Tijdens de lessen geef ik veel aandacht aan je spel en de stukken, en geef ik tips hoe je zo efficiƫnt mogelijk kunt oefenen en studeren.


Ik gebruik moderne lesmethoden en vul deze waar mogelijk aan met materialen die aansluiten op je persoonlijke wensen en die je muzikale horizon kunnen verruimen. Ik heb een kastenwand vol pianomuziek, variƫrend van klassiek tot pop en jazz of rock.


In overleg kan gekozen worden voor wekelijks individuele, duo- of groepslessen van 30, 45 of 60 minuten.


Voorspeelmomenten en presentaties

Regelmatig organiseer ik voorspeelmomenten. Informeel voor elkaar tijdens bijvoorbeeld groepslessen, maar ook in de vorm van grotere presentaties voor ouders en andere belangstellenden.


EPTA-examens

Leerlingen die het juiste niveau hebben en gemotiveerd zijn, kunnen theorielessen volgen en als zij er klaar voor zijn meedoen aan de landelijke graadexamens van de EPTA.


COPYRIGHT (C) 2024 "Alkmaar-Pianoles"